به نام خدا .

هضم چربی ها ی خوراکی در روده ها به کمک صفرا و آنزیم های مخصوص انجام میگیرد . املاح صفراوی که مسئول امولسیون کردن چربیها هستند در دمای پایین دچار نقصان عملکرد میشوند و متعاقبا آنزیمهای گوارش کننده نمیتوانند نقش خود را ایفا کنند. .

وقتی شما همراه غذا یا بلافاصله بعد از آن آب سرد میخورید . موجب انجماد چربی ها و عدم امولوسیون انها می گردد. در نتیجه چربی ها اطراف ویلی ها رسوب می کنند .(ویلی:پرزهایی در روده هستند که موجب جذب مواد هضم شده از روده و انتقال آن به خون میشوند.)

با رسوب چربی ها در اطراف ویلی جذب ماد مغذی مختل شده و بدن با کمبود مواد غذایی

و املاح و ویتامین ها مواجه می شود. 

رسوب چربی در اطراف ویلی باعث می شود که بعضی از چربی ها مستقیما از روده به خون جذب شوند و اگر این پروسه ادامه یابد چربی های بیشتری وارد خون میشوند که موجب افزایش چربی خون - بالارفتن فشار خون و دیگر امراض قلبی-عروقی می گردد.

همچنین عدم عملکرد مواد قلیایی صفرا نسبت مستقیم با سرطان دستگاه گوارش و دیابت نوع ۲ دارد.

بهترین نوشیدنی هنگام غذا و بعد از آن انواع نوشیدنی های گرم گیاهی است.

 منبع:

Stop! Don't Drink Cold Water with Your Meal