افطاری های خوش مزه
ابتدا نشاسته را درآب سرد حل کرده .سپس روی حرارت کم قرار دهید .
(نه خیلی کم نه خیلی زیاد)
وبه آرامی هم بزنید.
هم زدن باید مداوم باشد تا گلوله نشود .
این کار را تا ۲۰ - ۲۵ دقیقه ادامه دهید.
آخرهای پخت زعفران دم شده بعد شکر و در پایان گلاب را اضافه کنید.
۳ دقیقه ی دیگر هم بزنید.
گاز را خاموش کرده درظرف مورد نظر بچینید وبا گردو وخلال بادام و... تزیین کنید .

خرمای کنجدی برای افطار

نوش جونتون
افطار منم دعا کنید.
+ نوشته شده در پنجشنبه دوازدهم مرداد ۱۳۹۱ ساعت 2:39 توسط ذکائی پور
|
من یک معلمم.